Lukács Andrea vagyok. Verőcén élek, a Dunakanyarban, az ország egyik legszebb táján. A mesém így kezdődne: ,, Volt egyszer egy kislány, aki nagyon szeretett rajzolni, gyurmázni, imádta az állatokat és a növényeket. Álmaiban festőművész, vagy állatorvos szeretett volna lenni…”

Életem során már többször visszatértem a rajzoláshoz. Nyomdász az alapszakmám, nyomdán belül nyomdai retusőr voltam. A lányom születése után a budapesti Varga Stúdiónak, rajzfilmstúdiónak dolgoztam évekig. Szerettem a rajzfilm rajzolást, de nem volt elég kreatív számomra. Utolsó munkáim egyike a Mr. Bean rajzfilm volt, amikor a fiam születését vártam.

2014-ben elérkezettnek láttam az időt és elkezdtem tudatosan tanulni mindent ami a rajzoláshoz, festéshez szükséges. Az álmom valóság lett, most megrendelésre portrékat festek rajzolok. A környezet ahol felnőttem nagy hatással volt rám, és festményeimet is átjárja a természet szeretete. Kedvelek természetes színeket használni a portrékon is. Végre HAZAÉRKEZTEM. Megtaláltam azt, ami IGAZÁN ÖRÖMET, ‘alkotó-örömet’, ‘létrehozó-örömet’, ‘ valamit-hátrahagyok-magam-után–örömet’, ‘nem-hiába-vagyok-a-földön–örömet’ és érzést okozott, és okoz a mai napig, EZ VAGYOK ÉN! Nekem ez több, mint portréfestés és portrérajzolás. Akkor vagyok boldog, ha ránéznek a képemre, és viszontlátom az emberek szemében azt a szeretetet és jó érzést amit én is éreztem alkotás közben. E nélkül én nem működöm, csak így jöhet létre egy munka. Derűt, nyugalmat, és örömet szeretnék varázsolni az otthonokba a képeimen keresztül.

Álmodtam egy világot magamnak, és íme, itt van. Köszönöm.

Vállalok portréfestést és portrérajzolást fényképről. Különleges, egyedi meglepetés lehet szeretteink megajándékozására.
Festményeimet kiállításokon lehet megtekinteni és megvásárolni. Erről információt facebook oldalamon lehet megtudni.

Ha többre vagy kíváncsi, nézd meg a kisvideómat!